Fordelagtig erhvervsleasing af nyere premium biler

Likviditeten i virksomheden

Midtjysk Automobiler i Silkeborg tilbyder fordelagtig erhvervsleasing af nyere premium biler. Med en erhvervsleasingaftale beholder du likviditeten i virksomheden, da der ikke er pengebinding i leasingbilen. Den månedlige ydelse og dele af momsen trækkes fra.

Hos Midtjysk Automobiler i Silkeborg er der 2 former for erhvervsleasing: finansiel og operationel erhvervsleasing.

Kontakt os

Finansiel Leasing

Med finansiel erhvervsleasing har leasingselskabet ejendomsretten over bilen, som du får brugsretten over. Med finansiel leasing skal du selv betale udgifter til reparationer, service osv. Når leasingperioden er slut, skal du anvise en køber til bilen eller selv købe den til den fastsatte restværdi i leasingkontrakten.

Se vores leasingbilerLæs om privatleasing

Operationel Leasing

Med operationel erhvervsleasing slipper du for alle bekymringerne. Alle udgifter til reparationer og service er inkluderet i leasingkontrakten. Du får total budgetsikkerhed, og du ved præcis, hvad det koster dig hver eneste måned at have bilen til rådighed.

Når leasingperioden er slut, afleverer du bilen tilbage til os, og du skal ikke bekymre dig om restværdi eller videresalg. I forbindelse med begge typer erhvervsleasing tilbyder Midtjysk Automobiler i Silkeborg flere tilvalg, fx vejhjælp, dækaftale, forsikring mv.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing af en af vores mange nyere kvalitetsbiler.