Få tryghed i dit køb af brugt bil

Hvad er 100% Autotjek

De fleste bilforhandlere i Danmark har orden i tingene og er til at stole på. Forhandlere, som er med i 100% Autotjek er ekstra troværdige. Det er de fordi, de har skrevet under på at opfylde en række krav fra 100% Autotjek konceptet.

Kontakt os

Skal du købe brugt bil?

Se efter 100% Autotjek-mærket, så ved du, hvad du køber

Det betyder at bilen er fejlfri og i god stand i forhold til årgang og kilometertal. Bilen kan bære præg af almindelig brug. Ved at en bil er kategoriseret som 100% Autotjek, er der tryghed for sikkerhed og kvalitet.

Den brugte bil har fået et 100% Autotjek

100% Autotjek-forhandleren har forpligtet sig til at gennemtjekke bilen på en lang række punkter. Det gælder lige fra kilometertjek til motorens stand og de helt små detaljer. Forhandleren sender bilen til en uvildig synshal, hvor den får det grundige 100% Autotjek efter en brugtbilstest. Brugtbilstjekket betyder, at bilen er fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal. Du har desuden dækning for restgælden er slettet samt kilometergaranti på bilen. Når en brugt bil har fået et 100% Autotjek har du således tryghed for sikkerhed og kvalitet.

For at bilen kan få et 100% Autotjek stempel med en 12 måneders forsikring på motor, gearkasse og turbo, har bilen gennemgået en brugtbilstest, hvor en uvildig synshal har gennemtjekket bilen på 46 punkter. Det er både en sikkerhed for dig og os. Vi har ingen interesse i at sælge dig en bil med skjulte defekter, da vi lever af tilfredse kunder.

Autotjek

Med 100% autotjek kan du tegne en 12 måneders Autotjek forsikring, som dækker bl.a. motor, gearkasse og turbo ved nedbrud/havari.

Forsikringer

Med en 12 måneders forsikring på motor, gearkasse og turbo, en Comfort eller en Comfort plus får du fuld kilometergaranti, dækning for der ikke er skjult restgæld, og forhandleren følger købelovens bestemmelser.
Hvis bilen lovmæssigt skal serviceres i forsikringsperioden, skal det foretages på et 100% Autotjek værksted for at opretholde forsikringen.
Du får de præcise bestemmelser for disse forsikringer samt priser hos forhandleren.

Servicebog
Bilen bliver leveret med den tilhørende servicebog og inkl. seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter.
Hvis bilen har elektronisk servicebog, så vedlægges en udskrift af bilens opdaterede servicehistorie.

100% Autotjek
Bilen leveres med en uvildig 100% Autotjek brugtbilstest.

Klargøring
Bilen er klargjort kosmetisk og mekanisk

CarGarantie BasicCarGarantie ComfortCarGarantie Comfort Plus